Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός…»

Εικόνα του άρθρου «Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2022, 21:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Mετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση  Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης πραγματοποίησε χτες το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο, την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των γιαννιωτών αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

«Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός, ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση-βράβευση που στόχο έχει να αναδείξει αξίες και να στρέψει το βλέμμα όλων μας στην προσπάθεια των αθλητών μας, για να νιώσουμε τη δύναμη και το πείσμα που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ελένη Ακονίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, ο πατήρ Ηλίας Σέπερης, ο επιτελάρχης της 8ης Ταξιαρχίας, συνταγματάρχης Χελάς Βασίλειος, ο αντιπρύτανης Σταύρος Νικολόπουλος, ο αστυνόμος Α' Γιώργος Τάσης, ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, οι αντιδήμαρχοι Β. Πήχας, Αρ. Παππάς, Νικ. Τσόλης, Ιω. Αϊβατίδης, Χρ. Κωτσαντή, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Αρ. Μπαρτζώκας, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βάσω Μέγα, Γωγώ Γιώτη, Στέφανος Ζούμπας, Αλεξάνδρα Μπέγκα, Στέφανος Σίντος, Φίλιππος Ευαγγέλου και Βλάσης Παπαχρήστου και ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Β. Γιαννάκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back