Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βράβευση 40 κωπηλατών

Εικόνα του άρθρου Βράβευση 40 κωπηλατών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2017, 14:51
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η χτεσινή βραδιά ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους γιαννιώτες αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους το 2016. Ο δήμος Ιωαννιτών απένειμε, σε ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, βραβεία σε δεκάδες αθλητές. Πολλοί από αυτούς ήταν κωπηλάτες, δεδομένου ότι το άθλημα της κωπηλασίας μέσω του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων είχε ανέκαθεν μια μεγάλη δυναμική στην πόλη.

Συνολικά, τιμήθηκαν 40 κωπηλάτες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, βαλκανιονίκες, πρωταθλητές Ελλάδας, και τέσσερις προπονητές, με επικεφαλής τους τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Στέφανο Ντούσκο. «Με τη βράβευση από τον Δήμο κλείνει και τυπικά η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά και ξεκινάει για τον Ν.Ο.Ι. μια καινούρια με πολλές προκλήσεις και μεγάλα στοιχήματα. Από τη μία, είναι το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, ενώ από την άλλη οι διεθνείς αγώνες, κύπελλα και πρωταθλήματα, στους οποίους οι αθλητές του Ομίλου αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό ‘παρών’» τονίζεται σε ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου.

Στο μεταξύ, πέντε αθλητές του Ομίλου συμμετέχουν στο προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας κωπηλασίας για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων το οποίο διεξάγεται από την Κωπηλατική Ομοσπονδία έως τις 28 Μαρτίου στον Σχινιά. Από τα Γιάννενα το παρών δίνουν ο Αποστόλης Ντότης, ο Αλέξανδρος Μαμακής, ο Ανδριανός Οικονόμου, ο Δημήτρης Μπουκουβάλας και η Άρτεμη Ντούσκου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back