Συγκέντρωση στη ΔΕΗ για τις αυξήσεις ρεύματος

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2022, 16:17

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ για τις αυξήσεις στο ρεύμα.

«Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά-καμία διακοπή ρεύματος σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους, λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις, αναστολή χρεών και διαγραφή τμήματος λογαριασμών ρεύματος» είναι μερικά από τα αιτήματα που βάζει το ΕΚΙ.

«Οι λογαριασμοί της ενέργειας βάζουν «φωτιά» στο λαϊκό εισόδημα. Όμως οι ανατιμήσεις στην ενέργεια δεν είναι ‘φυσικό φαινόμενο’. Είναι η ‘πράσινη ανάπτυξη’ για την οποία η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του συστήματος μαλώνουν για το ποιος θα την υλοποιήσει ταχύτερα που βάζουν φωτιά στο ήδη πανάκριβο ρεύμα» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΕΚΙ στην ανακοίνωσή του και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κοροϊδεύει με τις επιδοτήσεις με κριτήριο την προστασία του ‘δημοσιονομικού χώρου’ για τη στήριξη του κεφαλαίου. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ εμπαίζει το λαό ζητώντας μεγαλύτερη στήριξη ‘στα όρια της ΕΕ’».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back