ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγκεντρώσεις υπέρ του παλαιστινιακού λαού στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Συγκεντρώσεις υπέρ του παλαιστινιακού λαού στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2024, 08:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου θα γίνει συγκέντρωση, στο δημαρχείο, υπέρ του παλαιστινιακού λαού.

«Το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα, επιχειρώντας παράλληλα τον ‘στραγγαλισμό’ της βοήθειας προς τους σχεδόν 1,4 εκατ. εκτοπισμένους Παλαιστίνιους, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς, με όλους πλέον να αναγνωρίζουν ολοκληρωτική ανθρωπιστική καταστροφή» σημειώνει μεταξύ άλλων το ΕΚ Ιωαννίνων.

Επίσης, φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανακοίνωσή τους, δίνουν διπλό ραντεβού: Σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου στη λέσχη, στη Δουρούτη και στην πορεία του ΕΚ Ιωαννίνων την Τρίτη.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, γινόμαστε ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που όλο και δυναμώνει. Απέναντι στους πολέμους που για τα κέρδη σκορπούν το θάνατο καθένας έχει την ευθύνη να μην μείνει σιωπηλός» αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

Το ΚΚΕ μ-λ με ανακοίνωσή του, καλεί την Τρίτη, αλλά σε άλλο σημείο, στην Περιφέρεια Ηπείρου, στις 18.30. 

«Η πάλη των λαών στον κόσμο αποδεικνύει, όμως, ακόμα και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, πως μπορεί να τα βάλει με τα πιο μαύρα σκοτάδια! Με προεξάρχουσα σε αυτήν την πάλη την ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση, που δεν σκύβει το κεφάλι, αλλά και τις εκατοντάδες καταλήψεις της φοιτητικής νεολαίας, τις διαδηλώσεις χιλιάδων, το κύμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που απλώνεται σε όλον τον πλανήτη» τονίζει η οργάνωση, μεταξύ άλλων.

(φωτό αρχείου)


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back