ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σωσμένοι τα Χριστούγεννα» και μετά όσο το δυνατόν ψηλότερα

Εικόνα του άρθρου «Σωσμένοι τα Χριστούγεννα» και μετά όσο το δυνατόν ψηλότερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2021, 17:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις βάσεις και τους στόχους της νέας χρονιάς έβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, 10 Αυγούστου.

Ο κ. Χριστοβασίλης τόνισε ότι ο βασικός στόχος παραμένει η επίτευξη «παραμονής μέχρι Χριστούγεννα» και μετά, ό,τι καλύτερο έρθει. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή Κόντε, σημειώνοντας ότι «δεν είναι απλή υπόθεση» για τον προϋπολογισμό της ομάδας.

Για τα γηπεδικά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι έγιναν και πάλι έργα στους «Ζωσιμάδες», ενώ στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ θα αναμορφώσει το γήπεδο προς την είσοδο της πόλης, από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

Τόνισε ακόμα ότι έχουν αναπληρωθεί οι απώλειες προπονητή-παικτών. Για τη φυγή του Αργύρη Γιαννίκη, διεκδίκησε εύσημα επιλογής λέγοντας ότι «δύσκολα πέφτω έξω σε επιλογές» και τόνισε ότι υπήρχε οικογενειακό πρόβλημα, λόγω της απόστασής του από την οικογένεια.

Για το χρέος της ΠΑΕ είπε ότι «είναι αρκετά κάτω από 2 εκατ. ευρώ πλέον»

Για το συμβόλαιο του Κόντε είπε ότι είναι διετές. Είπε ακόμα ότι «προσωπικά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι-μπορεί στο τέλος να πέσει το βάρος πάνω μου», αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επιλογής, συμπληρώνοντας ότι «άκουσε τον κόσμο» αλλά δεν το έκανε γι αυτόν.

Για τα διαρκείας τέλος, τόνισε ότι μέχρι στιγμής οι αριθμοί είναι πολύ χαμηλά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3