Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Στρατηγικός σχεδιασμός» από τους ξενοδόχους

Εικόνα του άρθρου «Στρατηγικός σχεδιασμός» από τους ξενοδόχους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2017, 19:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια σειρά παρουσιάσεις ολοκλήρωσε σε όλο το νομό Ιωαννίνων η Ένωση Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της προώθησης και τουριστικής προβολής, σύμφωνα με την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2016-2019. Η Ένωση πραγματοποίησε παρουσιάσεις σε Βόρεια Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Κόνιτσα, Γιάννενα και Μέτσοβο, με στόχο να ενημερώσει τους φορείς για τις ενέργειές της. Μεταξύ άλλων παρουσίασε τις δράσεις στοχευμένης προβολής της περιοχής σε διάφορες χώρες, απολόγισε τη δραστηριότητα 2016-2017, παρουσίασε επίσης τις συνεργασίες με διάφορους φορείς, τοπικούς, πανελλαδικούς και ξένους,  καθώς επίσης και την πλατφόρμα www.irha.gr, έναν οδηγό των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής.

«Τόσο η ανασυγκρότηση, η αναδόμηση και η νέα ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων όσο και η κατάρτιση και εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής 2016-2019, αποτελούν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα που πρέπει ο καθένας να εκμεταλλευτεί, ώστε να εξελίξει την επιχείρησή του, και να εξελιχθεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε μια ισχυρή Ένωση με ισχυρά μέλη, συγκεκριμένους στόχους και αναπτυξιακή πολιτική και στρατηγική» τονίζει ο υπεύθυνος  Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων, Σαμ Κουδούνης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Κώστας Βλάχος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, ενδιαφερόμενους, παρευρισκόμενους και φυσικά τους φορείς, και μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής: «Είναι άκρως σημαντικό και αναγκαίο να έχουμε όλοι την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ώστε με την παρουσία μας εμπράκτως να αναδείξουμε την συμμετοχή του επαγγελματία στον τουρισμό ως τον καθοριστικό παράγοντα στις τουριστικές εξελίξεις του τόπου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3