ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στους ρυθμούς συνόδου πρυτάνεων τα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Στους ρυθμούς συνόδου πρυτάνεων τα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2022, 11:00
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Από χτες, 2 Μαΐου, ξεκίνησαν οι εργασίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα της συνόδου των πρυτάνεων, με την 79η συνάντηση των προϊσταμένων ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ, στο ξενοδοχείο Du Lac, καθώς και τις συναντήσεις των προέδρων των ΠΕΚ και των προέδρων των Εταιρειών Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας των πανεπιστημίων

Τις εργασίες της συνόδου άνοιξε ο αντιπρύτανης έρευνας και δια βίου εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Σπύρος Γεωργάτος.

Σήμερα 3 Μαΐου, σειρά παίρνουν οι αντιπρυτάνεις, με την 30η σύνοδό τους με θέματα, ανάμεσα στα άλλα, την υποστελέχωση των ιδρυμάτων και τη φοιτητική μέριμνα.

Αύριο Τετάρτη ξεκινάει το κυρίως σώμα των εργασιών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων κ.λπ. Την Πέμπτη 5 Μαΐου θα είναι στα Γιάννενα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, χωρίς ωστόσο να αναμένονται ιδιαίτερα «ανοίγματα» από πλευράς υπουργείου, για θέματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή κοινότητα, όπως πχ το μοντέλο διοίκησης.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις αναμένεται να είναι αυτή του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλου Αλμπάνη σχετικά με τους εισακτέους φοιτητές.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back