ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στους βουλευτές για αεροδρόμιο και αδέσποτα

Εικόνα του άρθρου Στους βουλευτές για αεροδρόμιο και αδέσποτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/06/2017, 19:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αεροδρόμιο Ιωαννίνων» και «διαχείριση αδέσποτων ζώων» είναι τα δύο θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε η δημοτική αρχή με τους τέσσερις βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας και Νίκος Γκόλας παρουσίασαν τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο για τα δύο αυτά θέματα και ζήτησαν τη συνδρομή των βουλευτών για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να δράσουν άμεσα στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων τόσο για την εγκατάσταση δεξαμενών καυσίμων όσο και για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής και εγκατάστασης ραδιοβοηθήματος. Ο Δήμος Ιωαννιτών, μετά και την άφιξη της εβδομαδιαίας πτήσης της Apollo από Δανία, πιέζει για την επίλυση των κρίσιμων εκκρεμοτήτων έχοντας την πεποίθηση ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μπορεί να προσελκύσει πτήσεις τσάρτερ.

Για το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων, η δημοτική αρχή ζήτησε τη συνδρομή των βουλευτών προκειμένου να εξασφαλίσει ο Δήμος την πρόσληψη δύο μόνιμων κτηνιάτρων κατ’ εξαίρεση των μνημονιακών δεσμεύσεων. Οι προσπάθειες του Δήμου να βρει ιδιώτη κτηνίατρο για παροχή υπηρεσιών, ήταν άκαρπες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back