ΕΛΛΑΔΑ

Στους 20 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Εικόνα του άρθρου Στους 20 οι νεκροί από την κακοκαιρία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/11/2017, 16:52
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη άτομο εντοπίστηκε νεκρό και ανασύρεται  πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττική, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική. Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τον πτώμα ενός εκ των τριών ανθρώπων που αγνοούνται από το πρωί της Τετάρτης.

Συνολικά, 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία που έπληξε την περασμένη Τετάρτη περιοχές της Δυτικής Αττικής (Μάνδρα Αττικής, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, προκαλώντας παράλληλα των τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων και εκτεταμένες υλικές καταστροφές σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. 


ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στο μεταξύ η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει από χθες το βράδυ και τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.

Το προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στις παραλιακές περιοχές της Πάτρας, όπου ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα μέσα από ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Ειδικότερα το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με νερό που ερχόταν από τη θάλασσα, λόγω του μεγάλου κυματισμού. Το ίδιο ακριβώς περιστατικό συνέβη και στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

(φωτ.: https://twitter.com/hashtag/Greecefloods?src=hash)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back