Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στοπ σε 67 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Στοπ σε 67 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2023, 12:40
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τη διακίνηση 67 κιλών ακατέργαστης κάνναβης σταμάτησαν προχτές  το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας ημεδαπός.

Το ακινητοποίησαν και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν τα ναρκωτικά.  

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε αναχωρήσει την ίδια ημέρα από περιοχή της Αθήνας για να παραλάβει τα ναρκωτικά με σκοπό τη διακίνησή τους, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε οργανώσει και τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου, όπου πήγε για να υποβάλει παραπλανητική καταγγελία κλοπής του οχήματός του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, το εκτιμώμενο όφελος από τη διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών ανέρχεται έως το χρηματικό ποσό των 167.450 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back