Oikonomou pisoi

Στον περιφερειάρχη και η Σ. Τζαρούχη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2019, 20:27

Μια επίσκεψη στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη «επιβάλλεται» σχεδόν για κάθε υποψήφιο βουλευτή. Πόσο μάλλον για υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι έχουν και μια πιο στενή πολιτική σχέση με τον κ. Καχριμάνη. 

Τον περιφερειάρχη λοιπόν επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Σοφία Τζαρούχη, η οποία στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης». Η κ. Τζαρούχη, αφού χαρακτήρισε την Περιφέρεια Ηπείρου «Περιφέρεια-πρότυπο», ανέφερε: «Ο ρόλος της Περιφέρειας στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Ηπείρου είναι καταλυτικός και αυτό το δείχνουν ξεκάθαρα οι αριθμοί και οι επιδόσεις που την καθιστούν πρωταγωνίστρια σε ολόκληρη τη χώρα. Όμως το εγγυώνται, τόσο η αποτελεσματικότητα του περιφερειάρχη μας όσο και η σημαντική δουλειά που επιτελείται από ολόκληρη την περιφερειακή αρχή αλλά και από τα στελέχη και τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Περιφέρειας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κ. Τζαρούχη, ο περιφερειάρχης της ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ εκτίμησε ότι «η συμμετοχή της στη νέα Βουλή θα βοηθήσει σημαντικά τον τόπο γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back