ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το στοίχημα του Αθανασιάδη στον ΠΑΣ και στο πρωτάθλημα

Εικόνα του άρθρου Το στοίχημα του Αθανασιάδη στον ΠΑΣ και στο πρωτάθλημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2018, 12:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Κλάους» έχει υπάρξει ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους έλληνες επιθετικούς, χωρίς όμως να εκπληρώσει ποτέ τις υποσχέσεις που έδινε το ταλέντο του. Μια δεκαετία στον ΠΑΟΚ, με ένα μικρό διάλειμμα δανεισμού στον Πανσερραϊκό, ο Αθανασιάδης έγινε ο πρώτος σκόρερ του Δικέφαλου στις διεθνείς διοργανώσεις.

Έφυγε για το Ισραήλ χωρίς να προσαρμοστεί ποτέ εκεί και τώρα, γυρνάει στην Ελλάδα έχοντας «ανοιχτούς λογαριασμούς» και την ευκαιρία, με τη φανέλα του ΠΑΣ, να αποδείξει ότι είναι φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες.

Αυτό τόνισε και ο Γιάννης Πετράκης μετά το φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που ο ΠΑΣ κέρδισε 4-0 με γκολ των Τζημόπουλου, Γιάκου, Λουκίνα και Ξύδα, υπό το βλέμμα του νέου του παίκτη.

«Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back