δεη πισω tc1
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Ζαγόρι παίζουν μπάλα

Εικόνα του άρθρου Στο Ζαγόρι παίζουν μπάλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2017, 21:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με δέκα ομάδες θα γίνει φέτος η 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου, αφιερωμένη  στη μνήμη του Σταμάτη Βογά.  Οι αγώνες των τριών ομίλων (με 3 ομάδες οι δυο πρώτοι και 4 ο τρίτος) ξεκινούν στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνονται με τον τελικό στις 13 Αυγούστου.

Η φετινή 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου (σε δυστύχημα στο χωριό του) ποδοσφαιριστή από το Καπέσοβο, Σταμάτη Βογά. Αυτό αποφάσισαν ομόφωνα, την Κυριακή 14 Μαΐου, οι εκπρόσωποι των ομάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ζαγορίου στους Ασπραγγέλους, παρουσία των δημοτικών συμβούλων Άγγελου Αρμένη και Ηλία Ράπτη.  Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά, ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων και τα τέσσερα γήπεδα, Ασπραγγέλων, Κήπων, Τσεπελόβου και Φλαμπουραρίου. Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι: Τσεπέλοβο, Κουκούλι, Βραδέτο, Καπέσοβο, Πάπιγκο, Ανθρακίτης, Ελατοχώρι, Ασπράγγελοι, Βρυσοχώρι-Ηλιοχώρι και Νεγάδες-Φραγκάδες με κοινές ομάδες.


Επίσης, ο Δήμος Ζαγορίου διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους. Στόχος της συνάντησης είναι  η ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους οι οποίοι κρατούν ζωντανούς τους συλλόγους, ενόψει των αυξημένων δραστηριοτήτων του καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back