ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, ο Θωμάς Μπέγκας

Εικόνα του άρθρου Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, ο Θωμάς Μπέγκας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2024, 11:20
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις 2 Μαρτίου, γίνονται οι εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στις εκλογές αυτές, οι αντίπαλοι για την προεδρία είναι ο δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας, το ψηφοδέλτιο του οποίου συγκεντρώνει δυνάμεις από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος στηρίζεται από τη ΝΔ.

Ένας από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, είναι ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά του.

«Ήρθε η ώρα η ΚΕΔΕ να εκπληρώσει το ρόλο της και να αποτελέσει τον θεσμό που θα παλεύει να κατοχυρώσει τα δικαιώματα της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης με έναν και μόνο σκοπό: την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης θα πρέπει να ακούγονται φωνές απ’ άκρου εις άκρον της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή, ως δήμαρχος Ιωαννίνων, της πρωτεύουσας της Ηπείρου, ζητώ τη στήριξη των συναδέλφων μου αιρετών και δεσμεύομαι για τη συνεπή και αγωνιστική μου παρουσία. Το οφείλω στους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το οφείλω στον τόπο μου. Το οφείλω στην Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετώ με πάθος» αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο κ. Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back