Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο δημαρχείο οι εθελοντές για brainstorming

Εικόνα του άρθρου Στο δημαρχείο οι εθελοντές για brainstorming
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2017, 18:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το κάλεσμα του Δήμου Ιωαννιτών και συγκεκριμένα της αντιδημάρχου Ιωαννίνων Ελένης Βασιλείου για brainstorming για το κυκλοφοριακό και το πράσινο με απεύθυνση στο επιστημονικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης φαίνεται ότι βρίσκει ανταπόκριση.  Χτες έγινε η πρώτη συνάντηση των «εθελοντικών ομάδων δράσης για το κυκλοφοριακό και το πράσινο», όπως χαρακτηρίζονται.

Στη συνάντηση αυτή, αφού η κ. Βασιλείου τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, οι εθελοντές παρουσίασαν τις πρώτες σκέψεις τους για την προσπάθεια, αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. Σε ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι ομάδες είναι ανοιχτές ως προς τη συμμετοχή και άλλων εθελοντών-ενεργών πολιτών που θέλουν να ενταχθούν. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651083760 και στο emai:vasiliouel@gmail.com.

Στο μεταξύ, το Δημαρχείο έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα (και τις επαγγελματικές ιδιότητες)των συμμετεχόντων στις εθελοντικές ομάδες: Εξάρχου Ράνια, πολιτικός μηχανικός, Βούστρος Νίκος, ειδικός Internet, Πιπεράγκας Χρήστος, τοπογράφος μηχανικός, Μπούγιας Πέτρος, τοπογράφος μηχανικός, Μίχος Βασίλης, γεωπόνος, Μάκη Τατιάνα, αρχιτέκτων μηχανικός, Πηλιούρας Αναστάσιος, μηχανολόγος μηχανικός, Γιαννούλας Βαγγέλης, πολιτικός μηχανικός, Νάστου Μαριάννα, εκπαιδευτικός-περιβαλλοντολόγος, Έξαρχος Αντώνης, πολιτικός μηχανικός, Παπαδημητρίου Αικατερίνη, αρχιτέκτων μηχανικός, Τσόλης Παναγιώτης, μηχανολόγος μηχανικός, Πλαστήρας Νίκος, αρχιτέκτονας μηχανικός, Τσακτσήρας Κώστας, υπάλληλος στη Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ηπείρου, Ζήση Όλγα, εκπαιδεύτρια μικρών αεροσκαφών, Κόλιας Άρης, κατασκευαστής vitro, Λένας Μηνάς, εκπαιδευτής οδηγών, Παπανικολάου Βασίλης, μηχανολόγος μηχανικός.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back