Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Καστοριά ο ΝΟΙ για τη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Εικόνα του άρθρου Στην Καστοριά ο ΝΟΙ για τη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2024, 10:46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Καστοριά κατευθύνεται η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αποτελούμενη από περισσότερους από 30 αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παίδων - Κορασίδων, για τη β΄ φάση του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που θα γίνει το σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου.

Έχοντας εξασφαλίσει 16 μετάλλια εκ των οποίων 12 χρυσά και πρωτιά στη βαθμολογία της α΄ φάσης, ο Ν.Ο.Ι. διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδας για μία ακόμη χρονιά και αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο θα δώσουν τη μάχη τα πληρώματά του, τα οποία θα αγωνιστούν σε αυνολικά οκτώ αγωνίσματα συνολικά.

Την αποστολή του Ομίλου απαρτίζουν οι ακόλουθοι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες: Νίκος Μπάσιος, Παύλος Κουτσαβέλης, Στέφανος Βλάχος, Κωνσταντίνος Μήτσος, Ιάσονας Μουσελίμης, Κωνσταντίνος – Παναγιώτης Δρούγκας, Παύλος Κρικώνης, Γιώργος – Πέτρος Φαρμάκης, Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτρης Ντάρας, Ορέστης Πίσπας, Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Ερμής Λαγός, Μιχαήλ Καρυοφύλλης, Κωνσταντίνος Μούρκας, Γιώργος Κατσουλίδης, Δημήτρης Καραπέτσος, Χριστόφορος – Ιωάννης Παπαγεωργίου, Χρήστος Μασίνας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Διαφάς, Χρήστος Καλτσογιάννης, Δήμητρα Ντέμου, Φωτεινή Τσόδουλου, Ιωάννα Τσάτση, Σύλβια Γιουγλή, Μαρία Κωσταγυιού, Ζωή Ντούλια, Λυδία Σίκαλου, Ειρήνη Ζυγούρη, Ελένη Ζυγούρα και Πολυξένη Λάππα.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Έφορος Κωπηλασίας του Ομίλου Δημήτρης Τσιώκος, ενώ συνοδεύουν οι προπονητές Φώτης Λιόντος, Γιάννης Τσίλης και Θανάσης Λιώλιος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back