ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα σήμερα ο Πιέρ Μοσκοβισί

Εικόνα του άρθρου Στην Αθήνα σήμερα ο Πιέρ Μοσκοβισί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2016, 12:41
ΕΛΛΑΔΑ

Η δεύτερη αξιολόγηση και το θέμα του χρέους θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (στις 12.30), τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα (ώρα 12.30, Μέγαρο Μαξίμου) και στη συνέχεια θα έχει γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις 15.15 ο κ. Μοσκοβισί και ο υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (ώρα 16.30).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back