Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας προς Μοσκοβισί: Ζητάμε αναγνώριση των αριθμών και των θυσιών

Εικόνα του άρθρου Τσίπρας προς Μοσκοβισί: Ζητάμε αναγνώριση των αριθμών και των θυσιών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2017, 17:37
ΕΛΛΑΔΑ

«Όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν τα νούμερα και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του διαλόγου του με τον Πιέρ Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Το μήνυμα είναι ‘φθάνει πια η λιτότητα στην Ελλάδα’» πρόσθεσε, στο ίδιο πλαίσιο, και χαρακτήρισε ως «καταστροφή» κάθε συζήτηση ακόμη και για μέτρα, ύψους ενός ευρώ.

Μπορεί να είναι καταστροφική η συζήτηση για δημοσιονομικά μέτρα ακόμη και ενός ευρώ. Μπορούμε να συζητήσουμε για ένα μείγμα πολιτικό, για μεταρρυθμίσεις, αλλά χωρίς μέτρα λιτότητας είπε ο κ. Τσίπρας. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερο φορτίο αλλά μέτρα ανακούφισης, είπε ο πρωθυπουργός. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό, ζωτικής σημασίας να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο λογικής, μια συμμαχία των λογικών, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.


Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

«Είμαι εδώ για να εργαστώ μαζί σας», είπε από την πλευρά του ο Πιέρ Μοσκοβισί. Τα αποτελέσματα της Ελλάδας είναι πολύ ικανοποιητικά και είχαμε ανάπτυξη όπως εμφάνισαν οι πρόσφατες προβλέψεις που δείχνουν ότι η Ελλάδα μπορεί να έχει ανάπτυξη 3% το 2018. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά», είπε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Οι αποφάσεις πρέπει να βασίζονται στους πραγματικούς αριθμούς που είδαμε στις πρόσφατες προβλέψεις, είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, τονίζοντας ότι το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου θα μπορούσε να θέσει τις παραμέτρους μιας συμφωνίας, τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος. Με λίγες προσπάθειες από όλους, μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να τα καταφέρουμε, είπε ο κ. Μοσκοβισί. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back