Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Food Expo η «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Στη Food Expo η «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2020, 20:30
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Μέσω της συμμετοχής της στην έκθεση, η «Δωδώνη» προσδοκά στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της «Δωδώνης» στο Ηall 04 Stand A03/05, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της εταιρίας, να συνομιλήσουν με στελέχη της «Δωδώνης» και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνης» δήλωσε σχετικά: «Η ‘Δωδώνη’ εδώ και 57 χρόνια, αποτελεί περήφανο πρεσβευτής της ελληνικής γεύσης και παράδοσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς πέραν της δυναμικής παρουσίας στη χώρας μας, διαθέτουμε εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου. Κυρίαρχος στόχος μας μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η FOOD EXPO, είναι να ενισχύσουμε την δραστηριότητά μας στις ήδη υπάρχουσες αγορές και να αποκτήσουμε παρουσία σε νέες, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να γνωρίσει και να δοκιμάσει τη Γεύση του Καλού, τη γεύση της ‘Δωδώνη».

Στην έκθεση Food Expo 2020, θα συμμετάσχουν πάνω 1.350 Έλληνες και ξένοι εκθέτες από διάφορες χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back