ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στεφάνι, αλλά στο Βοτονόσι, στις 17 Νοεμβρίου

Εικόνα του άρθρου Στεφάνι, αλλά στο Βοτονόσι, στις 17 Νοεμβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2019, 15:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Βοτονόσι βρέθηκε την 17η Νοεμβρίου ο βουλευτής της ΝΔ στα Γιάννενα, Σταύρος Καλογιάννης, στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, την ίδια μέρα με τις αντίστοιχες για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Μετσόβου, τιμήθηκαν οι Κρήτες που συμμετείχαν στον αγώνα, το Νοέμβριο του 1912.

Στην τελετή έγινε και αδελφοποίηση της κοινότητας Ασκύφου Δήμου Σφακίων με το Βοτονόσι. Παραρβέθηκαν ο δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης δηλώνει θετικός στη δημιουργία υδατοδρομίου στην Παμβώτιδα. Συναντήθηκε και αυτός με τον πρόεδρο της Hellenic Seaplanes Ν. Χαραλάμπους, παρουσία του γραμματέα της Ένωσης Ξνοδόχων Στάθη Σιούτη.

«Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να απλοποιηθεί δραστικά το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για την ίδρυση και λειτουργίας των υδατοδρομίων» είπε ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για αιχμές προς την προηγούμενη κυβέρνηση. Συμπλήρωσε δε ως «αυτονόητη» την προστασία του οικοσυστήματος της λίμνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back