ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σπ. Ριζόπουλος: Οριστικό αντίο στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: Οριστικό αντίο στους «Ορίζοντες Ηπείρου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2024, 12:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οριστικό αντίο στην παράταξη που ίδρυσε, στους «Ορίζοντες Ηπείρου», λέει ο πρώην επικεφαλής Σπύρος Ριζόπουλος. Ο κ. Ριζόπουλος αποσύρεται και από μέλος της παράταξης επικαλούμενος «λόγους αρχής και διαφωνίας με τις επιλογές της ηγετικής ομάδας», τους οποίους δεν διευκρινίζει.

«Δεν επιθυμώ ούτε με την τυπική μου παρουσία να συναινώ στη μεταμόρφωση της σε απλή ταμπέλα» επισημαίνει και προσθέτει ότι δεν θα απολογείται ο ίδιος για τις επιλογές της παράταξης όπως και ότι οι πολιτικές του παρεμβάσεις «θα είναι πλέον απόλυτα προσωπικές».

Στην ίδια ανακοίνωση, καταγράφει επιπλέον δύο περιστατικά. Πρώτον ότι στις 5 Φεβρουαρίου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στο Πταισματοδικείο Χαλανδρίου για υπόθεση που αφορά απευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα της περιφερειακής αρχής.

Δεύτερον ότι στις 7 Φεβρουαρίου προσήλθε να καταθέσει στο Πταισματοδικείο Χαλανδρίου για αυτεπάγγελτη διαδικασία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων που διενεργείται με αφορμή την από 29/9/2021 τοποθέτησή του για υποβάθμιση περιβάλλοντος λόγω βόσκησης στη Δρακόλιμνη.

Από την παράθεση αυτών των δυο περιστατικών, προκύπτει ότι υπάρχουν εισαγγελικές έρευνες σε εξέλιξη για δύο υποθέσεις, και για τις οποίες προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back