Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Solo Flamenco» στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου «Solo Flamenco» στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2017, 16:16
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παράσταση «Solo Flamencο» παρουσιάζει το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην αίθουσά του «Β. Πυρσινέλλας». 

Πρόκειται για μια παράσταση που βασίζεται σε μουσικές και χορούς αυθεντικού παραδοσιακού flamenco, όπως αυτό υπάρχει και εξελίσσεται σήμερα στην Ανδαλουσία. Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και 45 λεπτά  χωρίς διάλειμμα. Χορός-χορογραφίες: Αργυρώ Τσάπου, Σοφία Κιορπέ, Αλεξία Θεοδώρου, τραγούδι: Yota Baron, κιθάρα: Παναγιώτης Καρτίμπελης, κρουστά: Γιάννης Παπαγιαννούλης και μπαντονεόν: Adrian Barile. Το «Solo Flamenco» έχει προσκαλέσει τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Ντουραχάνη να παρακολουθήσουν την παράσταση. Θα συγκεντρωθούν επίσης είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει τρόφιμα, είδη ένδυσης (καθαρά και διπλωμένα σε σακούλες) και φάρμακα.

Το εισιτήριο της παράστασης κοστίζει 6 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο, στο κατάστημα «Ίρις» και στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης και Χαρτέξ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back