Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σωτήρης Μανούσης

Εικόνα του άρθρου Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σωτήρης Μανούσης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2016, 13:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα ο 35χρονος πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Σωτήρης Μανούσης.

Ο 35χρονος που ηταν και πρόεδρος σε ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έσπευσε στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, όπου είχε τροχαίο η σύζυγός του, όταν το αυτοκίνητό της έφυγε από την πορεία του

Ο 35χρονος έφτασε στο σημείο του ατυχήματος και απο τη στιγμή που διαπίστωσε πως η γυναίκα του ήταν σώα και αβλαβής επιχείρησε να βγάλει το όχημα απο το σημείο που ειχε πέσει.

Όμως εκείνη τη στιγμή, από το συγκεκριμένο σημείο πέρασε ενα μικρό φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης ένας 35χρονος ο οποίος έχασε και αυτός τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε τον 35χρονο Σωτήρη Μανούση, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του πεζού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Ο Μανούσης ήταν πρόεδρος τουποδοσφαιρικού σωματείου Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων. Η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων-Κληματιά και Ροδοτόπι-Θρίαμβος Σερβιανών, ενώ ο Θρίαμβος εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογενεια του εκλιπόντος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back