ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκόραρε, νίκησε, προκρίθηκε

Εικόνα του άρθρου Σκόραρε, νίκησε, προκρίθηκε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2018, 21:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζοντας σοβαρό ποδόσφαιρο με διάρκεια, μετά από αρκετό καιρό, ο ΠΑΣ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, νικώντας με 4-0 τον Λεβαδειακό. Έτσι, πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, ανατρέποντας πανηγυρικά το 1-0 της Λειβαδιάς.

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για τον ΠΑΣ, όχι τόσο για την πρόκριση (που κανένα δεν χάλασε), αλλά γιατί εδώ και κοντά τρεις μήνες η ομάδα αναζητάει τη νίκη και κυρίως, τις καλές εμφανίσεις που συνοδεύονται από καλά αποτελέσματα. Τα πρώτα τριάντα λεπτά του ματς ήταν πολύ νωθρά, με τις δύο ομάδες να παίζουν… πρωτάθλημα. Ο μεν ΠΑΣ να μην μπορεί να απειλήσει σοβαρά, ο δε Λεβαδειακός να κάνει πως απειλεί στην αντεπίθεση.

Όλα αυτά μέχρι το 31’ όταν ο Τζημόπουλος έβαλε ένα γκολ από αυτά που λύνουν γόρδιους δεσμούς: Έβαλε την προβολή στο κόρνερ που εκτέλεσε ο (πολύ καλός) Βιδάλ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Σωτηρίου, για το 1-0.

Στη μεθεπόμενη φάση, ο Γιάκος έσπασε ωραία τη μπάλα στα αριστερά του, ο Αποστολόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Κόντε έκανε το 2-0. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ισπανός εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού. Στην επαναφορά ο φιλότιμος και δραστήριος, πλην άστοχος Μπετρά, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον ΠΑΣ που έπαιξε και καλή μπάλα. Στο 80’ ο Κόντε έβαλε το δεύτερό του γκολ με  πλασέ από τη γωνία της περιοχής και το σκορ έκλεισε με τον Γαρουφαλιά, με σουτ στην κίνηση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπερτρά, Βιντάλ, Κόντε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ντιογκό, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back