Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

«Σήριαλ Καρυπίδη», η συνέχεια

Εικόνα του άρθρου «Σήριαλ Καρυπίδη», η συνέχεια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2018, 11:28
ΕΛΛΑΔΑ

Στα δικαστήρια φτάνει μια άλλη πτυχή της «υπόθεσης Καρυπίδη» που έχει να κάνει με τα σούπερ μάρκετ τα οποία λειτουργούσαν και στα Γιάννενα. Ο λόγος είναι η μήνυση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Θεόδωρου Καρυπίδη, η οποία φαλίρισε και άφησε άνεργους εργαζόμενους, με πολλά χρωστούμενα, στο γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Η αιτία ήταν δηλώσεις του κ. Νεφελούδη σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου κατηγόρησε ως αναξιόπιστο τον κ. Καρυπίδη. Ο τελευταίος απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά με μήνυση. Ο κ. Νεφελούδης επανήλθε λέγοντας ότι «δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του» και επιφυλάχθηκε για «αποκαλύψεις με στοιχεία» την επόμενη εβδομάδα. «Χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια και παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει λεφτά από εκεί που δεν του χρωστάει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος μας έχει απασχολήσει δύο χρόνια. Έχει καταδικάσει στην απόλυτη ανέχεια και δυστυχία 1.500 ανθρώπους και έχει το θράσος να παίζει μπάλα με τα νεύρα τους» αναφέρει σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Η υπόθεση έχει μακρύ ιστορικό, το οποίο καταλήγει στην επίσης όχι «ήρεμη» νεότερη εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Οι οφειλές ωστόσο δεν έχουν εμποδίσει τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας «Καρυπίδης» να διατηρεί τη θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back