ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σήραγγα Μαλακασίου: Θα παραμείνει κλειστή για πολλές μέρες ακόμη

Εικόνα του άρθρου Σήραγγα Μαλακασίου: Θα παραμείνει κλειστή για πολλές μέρες ακόμη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2024, 17:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η σήραγγα Μαλακασίου Α -ο ένας κλάδος- στην Εγνατίαοδό θα παραμείνει κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου, με την κυκλοφορία να διεξάγεται αμφίδρομα από τον άλλο κλάδο της σήραγγας.

Την ανακοίνωση έκανε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Η σχετική απόφαση πάρθηκε μετά από αίτημα της «Εγνατίας Οδός Α.Ε.» για παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η σήραγγα αναμενόταν να ανοίξει σήμερα μετά και τη συνάντηση του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου και του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρώτος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει θέμα στατικής επάρκειας της σήραγγας».

Η σήραγγα είχε κλείσει λόγω… κοινωνικής αναστάτωσης που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη περί «επικίνδυνης Εγνατίας» και προκειμένου να γίνουν έλεγχοι.

Επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υποδομών και την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» για την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για αρκετό –ομολογουμένως- χρονικό διάστημα, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Κάποιες απαντήσεις αναμένονται να δοθούν την Κυριακή, οπότε και ο υφυπουργός θα επισκεφθεί το διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου για να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back