ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σήμερα κληρώνει για 1.000 τυχερούς

Εικόνα του άρθρου Σήμερα κληρώνει για 1.000 τυχερούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2018, 13:25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σήμερα θα γίνει η φορολοταρία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και αφορά δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών που έγιναν το Δεκέμβριο του 2017. Και σε αυτή την κλήρωση θα αναδειχθούν 1.000 τυχεροί οι οποίοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις» για τα αποτελέσματα, αλλά και να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων στους τυχερούς είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Τέλος να σημειωθεί ότι τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back