ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές κολυμβητικές διοργανώσεις στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Σημαντικές κολυμβητικές διοργανώσεις στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2024, 17:14
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα θα φιλοξενήσει δύο μεγάλες διοργανώσεις τον Ιούλιο, καθώς και τα πλέι οφ της Α2 ανδρών στο πόλο.

Με απόφαση της Ε’ Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ στις 8-10 Ιουλίου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων Β' και στις 11-14 Ιουλίου θα ακολουθήσει η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων - Νεανίδων και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών.

Στα τέλη Ιουνίου θα προηγηθεί η Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, πάλι στα Γιάννενα να φιλοξενούν κολυμβητές από την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Μακεδονία και τα νησιά του βόρειου Ιονίου.

«Για τις δύο διοργανώσεις θα βρεθούν στα Γιάννενα τον Ιούλιο περισσότεροι από 1.000 αθλητές, κάτι που από μόνο του δείχνει τη σημασία και για την περιοχή», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε’ Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ Ηλίας Σπυριούνης.

Επίσης, στα Γιάννενα θα γίνει και η τελική φάση των πλέι οφ της Α2 Ανδρών στην υδατοσφαίριση: Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου θα γίνουν οι αναμετρήσεις Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης – Ν.Α.Ο. Κέρκυρας στις 2.30 το μεσημέρι και Ν.Ο. Λάρισας – Ν.Ε. Πατρών στις 4 το απόγευμα.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back