ΘΕΑΤΡΟ

Σφάλμα x Γκοντώ: «Και το όνομα αυτού» για πέντε παραστάσεις

Εικόνα του άρθρου Σφάλμα x Γκοντώ: «Και το όνομα αυτού» για πέντε παραστάσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2024, 12:39
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα Σφάλμα x Γκοντώ παρουσιάζει την παράσταση «Και το όνομα αυτού», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αγγέλη, στο θέατρο «Κύκλος», από 25 ως 29 Απριλίου (έναρξη 21.15, εισιτήρια 8 ευρώ και 6 ευρώ, τηλέφωνο κρατήσεων: 6982131203).

Παίζουν (αλφαβητικά): Γρηγόρης Βακάλης, Γεώργιος Θεοδωρής, Μαρία Τζίκα, Μυρτώ Τόλη και Παύλος Τούμπας Αφηγητής: Γιώργος Αγγέλης, Απολέν: Γιάννης Κάλλος. 

«Τι μπορεί να πάει λάθος όταν σε ένα δείπνο μεταξύ συγγενών και φίλων ένας από τους συνδαιτυμόνες ανακοινώνει το όνομα που θα δώσει στο γιο του; Πώς είναι δυνατόν ένα όνομα να φέρει τα πάνω κάτω σε μια παρέα; Είναι ένα ζήτημα ιδεολογίας και αξιών; Όλα αυτά θα απαντηθούν με ένα ποτήρι κρασί σε μια βεράντα κάπου στο Παρίσι» αναφέρει το σημείωμα για το έργο.

Τα σκηνικά έφτιαξε η ομάδα, το βίντεο έκανε η Νάντια Ζντράβκοσκι, φωτογραφία - teaser Ειρήνη Μπενέκου, πρωτότυπη μουσική Φωτεινή Φράγκου, Λεωνίδας Αθανασίου, αφίσα Ιόλη Κοντογιάννη, σχεδιασμός φωτισμού Πέτρος Χριστακόπουλος, χειρισμός κονσόλας Νικηφόρος Τσίλης, επιμέλεια κειμένου και διασκευή Όλια Λέγγα, Σωτήρης Νταμπεγλιώτης, επιμέλεια κοστουμιών η ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back