ΘΕΑΤΡΟ

Σεμινάριο με την Τζωρτζίνα Κακουδάκη στο ΔΗΠΕΘΕ

Εικόνα του άρθρου Σεμινάριο με την Τζωρτζίνα Κακουδάκη στο ΔΗΠΕΘΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2019, 15:17
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συνεχίζει τον κύκλο αυτοτελών εργαστηρίων και σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες ή/και ερασιτέχνες του θεάτρου, σε εκπαιδευτικούς καθώς και σε ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο.

Επόμενη προσκεκλημένη είναι η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σκηνοθέτης, θεατρολόγος. Το σεμινάριο έχει τίτλο «Οι ιστορίες μας ως ιστορίες των άλλων - μια θεατρική εμπειρία» και θα γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 16:00 - 21:00 και την Κυριακή Κυριακή 10 Νοεμβρίου: 10:00 - 15:00

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ.

Διάρκεια: 10 ώρες. Αριθμός συμμετεχόντων: 30

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, μουσικούς, εμψυχωτές ομάδων αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση των εκφραστικών του μέσων. Για την παρακολούθησή του δεν απαιτείται κανενός είδους θεατρική εκπαίδευση ή εμπειρία.

Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο θέατρο από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει συγγράψει, συμμετάσχει και επιμεληθεί εκδόσεις με θέμα τη σκηνοθεσία, τον κινηματογράφο και την κινηματογραφική αισθητική και τη βιωματική και θεατρική εκπαίδευση από γνωστούς εκδοτικούς οίκους και καλλιτεχνικούς οργανισμούς όπως το Εθνικό Θέατρο και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στο αρχαίο δράμα και την εκπαίδευση νέων καλλιτεχνών και μαθητών σε διεθνή φόρουμ και εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: seminariadipethei@gmail.com, στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5) και στα τηλέφωνα 2651025670 (09:00-14:00) και 6948202250 (18:00-21:00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back