Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σεμινάριο από την Google για ψηφιακό μάρκετινγκ

Εικόνα του άρθρου Σεμινάριο από την Google για ψηφιακό μάρκετινγκ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/10/2016, 11:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πρωτοβουλία  Grow Greek Tourism Online της  Google διοργανώνει στα Γιάννενα, στις 11 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και της ΔΑΣΤΑ /ΜΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού marketing.  Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αλλά και ενδιαφερόμενων από την ευρύτερη περιοχή) σε ψηφιακά εργαλεία marketing, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της στρατηγικής κάθε επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους και θα διεξαχθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού marketing που θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα απαραίτητα στοιχεία μιας ιστοσελίδας και τη χρήση μιας μηχανής αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics ως και τις νέες κατευθύνσεις που απαιτεί η επαγγελματική δραστηριοποίηση στον ψηφιακό κόσμο. 

Το 3ωρο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του  Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 11.00. (ώρα προσέλευσης 10:30).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου του Grow Greek Tourism Online απαιτείται εγγραφή στο https://goo.gl/i1hspN

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 3ωρο σεμινάριο θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online, ενώ όσοι ολοκληρώσουν τα διαδικτυακά μαθήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online θα λάβουν πιστοποίηση με την υπογραφή της Google και του IAB Europe. (Interactive Advertising Bureau Europe).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back