ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σεμινάρια για νέους πτηνοτρόφους

Εικόνα του άρθρου Σεμινάρια για νέους πτηνοτρόφους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2019, 01:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σεμινάρια πτηνοτροφίας στα Γιάννενα θα υλοποιήσει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». Πρόκειται για δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην κρεοπαραγωγό πτηνοτροφία τα οποία θα γίνουν στην περίοδο από 17 Νοεμβρίου 2019 έως 18 Φεβρουαρίου 2020 και που απευθύνονται σε νέους και νέες που είναι ήδη ή προτίθενται να γίνουν πτηνοτρόφοι για την εκτροφή κοτόπουλου, γαλοπούλας ή πατρογονικών σμηνών.

Επικεφαλής της δράσης είναι ο Μιχάλης Γκολιομύτης, επίκουρος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση επαγγελματιών και νεοεισερχόμενων στον κλάδο της κτηνοτροφίας (κατάρτιση Νέων Αγροτών κ.λπ.).

Η εκπαίδευση θα γίνει υπό την επιστημονική καθοδήγηση επιστημόνων με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, τόσο από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα όσο και από την αγορά.

Τα προγράμματα θα παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου παραγωγής κρέατος πτηνών με ανάλυση όλων των παραγόντων που συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, παραγωγικού και οικονομικού.

Το  πρόγραμμα θα διαρκέσει 10 ημέρες/40 ώρες, δέκα 4ωρα μαθήματα για δύο εβδομάδες, (Δευτέρα με Παρασκευή).

Στο τέλος του προγράμματος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κάνουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.generationag.org/pthnotrofia

Καταληκτική ημερομηνία αίτησης συμμετοχής είναι η 10η Νοεμβρίου 2019.

Όσον αφορά το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», αποτελεί μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής χρηματοδότησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Για περισσότερες πληροφορίες http://generationag.org.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back