ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε γραμμή… Εφορείας τα «Γιάννενα τώρα»

Εικόνα του άρθρου Σε γραμμή… Εφορείας τα «Γιάννενα τώρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2018, 11:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όλη την ευθύνη στη δημοτική αρχή ρίχνει για τα τεκταινόμενα γύρω από το Its Kale festival. Παρότι κάνει μια γενική επισήμανση περί γενικών ευθυνών και κακή έξωθεν εικόνα υπηρεσιών που επιδίδονται σε αλληλοκαταγγελίες, η δημοτική παράταξη στοχεύει βασικά στη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι ουσιαστικά, εφόσον ήταν ενημερωμένη από 30 Μαΐου για τη διαμαρτυρία των εργαζόμενων, ευθύνεται αυτή.

Το Πνευματικό Κέντρο από την άλλη, έχει κατηγορήσει ευθέως τον κ. Σουέρεφ, διευθυντή της Εφορείας για ολιγωρία, αλλά και διαβεβαιώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή ότι «όλα πάνε καλά».

Στα υπόλοιπα, η παράταξη μάλλον δείχνει και αυτή… απροετοίμαστη, θέτοντας το ερώτημα αν «αποτελεί ή  όχι αυτοσχεδιασμό και προχειρότητα η μεταφορά του φεστιβάλ σε άλλο χώρο, ο οποίος είναι απαξιωμένος εδώ και χρόνια, δεν έχει συντηρηθεί ή καλλωπιστεί και είναι άγνωστες οι συνθήκες ασφάλειας (πυρασφάλεια, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, αδέσποτα ζώα, κ.α.);».

Προφανώς και ήταν λύση της τελευταίας στιγμής (η οποία δεν ευοδώθηκε μάλιστα) η καταφυγή στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, ωστόσο ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχθεί ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος και διοργανώσεις φεστιβάλ, στις αρχές Ιουλίου (ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι διοργανωτές...).

Τέλος, η παράταξη θεωρεί ότι η πόλη δυσφημίστηκε και πρέπει να υπάρξει επανόρθωση, τόσο για τη φήμη της, όσο και για «τις απώλειες για τους επαγγελματίες της».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back