ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Σε δύο χρόνια, λύνονται προβλήματα δεκαετιών»

Εικόνα του άρθρου «Σε δύο χρόνια, λύνονται προβλήματα δεκαετιών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2017, 17:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το νέο γήπεδο στη Λιμνοπούλα έχει ήδη εγκαινιαστεί με… σέντρα, ωστόσο σήμερα ήταν η μέρα των επισήμων. Στην τελετή παράδοσης του γηπέδου παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και πλήθος μαθητών και μαθητριών, καθότι η τελετή (έγινε και αγιασμός) έγινε ην «αθλητική μέρα» των σχολείων.

Στα ουσιαστικά, ο κ. Βασιλειάδης είπε τα εξής:

  • Θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες για το ταρτάν του στίβου στο γήπεδο.
  • Το επόμενο στοίχημα, σε επίπεδο διοργανώσεων, είναι να γίνουν τα Γιάννενα κέντρο της κωπηλασίας για τη Δυτική Ευρώπη, με τη διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων το 2019
  • Το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει από βδομάδα, με κάποια προβλήματα που υπάρχουν να λύνονται προσωρινά, με γνώμονα την ασφαλή λειτουργία του και μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ανακοινωθεί «όταν είναι η ώρα», ένας πιο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για τη λειτουργία του
  • Στους «Ζωσιμάδες», το επόμενο βήμα είναι οι εργασίες στο χώρο κάτω από τις κερκίδες.

«Εδώ και 2 χρόνια λύνουμε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης, αναφερόμενος και στον χλοοτάπητα των «Ζωσιμάδων» (στον οποίο το υπουργείο συνεργάστηκε, μιας και το έργο ανέλαβε ο ΠΑΣ και η Σούπερ Λίγκα). Πρόσθεσε δε ότι «μετά από 17 χρόνια θα γίνει μεγάλη διεθνής διοργάνωση στην Παμβώτιδα», αναφερόμενος στο πανευρωπαϊκό νέων, ενώ για το κολυμβητήριο παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, με την παλαιότητα της υποδομής κ.α.
 «Έχουμε συλλέξει όλα τα προβλήματα και προσπαθούμε με τα χρήματα που υπάρχουν, να τα λύνουμε» τόνισε. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, λέγοντας ότι «είναι εξαιρετική» και ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, το χρέος του ΠΕΑΚΙ (σε ΔΕΚΟ κ.λπ.) θα είναι μηδενικό, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back