ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε Αμπελόκηπους-Νέα Ζωή η Ενότητα Πολιτών

Εικόνα του άρθρου Σε Αμπελόκηπους-Νέα Ζωή η Ενότητα Πολιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2019, 18:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τους Αμπελόκηπους και τη Νέα Ζωή επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα».

«Βαδίζουμε με σιγουριά προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με σύμμαχο την αλήθεια μας. Την αλήθεια του έργου μας που αποτυπώνεται σε κάθε περιοχή του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών και λέγοντας την αλήθεια στους συμπολίτες μας για τα έργα που έχουμε ‘ωριμάσει’  για την επόμενη δημοτική θητεία, απορρίπτοντας τη λογική του προεκλογικού λαϊκισμού και των κενών υποσχέσεων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Στους Αμπελόκηπους, σημείο συνάντησης ήταν η πλατεία Χατζή. Εκεί οι κάτοικοι έθεσαν το θέμα των έργων καθημερινότητας. Από πλευράς δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ότι ήδη έχουν αντικατασταθεί άσφαλτος 10 χλμ και 730 τ.μ. πεζοδρομίων.

Επίσης, στο πλαίσιο του έργου της ΔΕΥΑΙ, ξεκινάει σύντομα η κατασκευή αποχετευτικών αγωγών ομβρίων στις περιοχές  Πυρομάγλου – Χατζή – Μακρή - Πλατεία Χατζή – Πυθαγόρα - Πατατούκου (συμβολή με Β. Ηπείρου) - Πασχίδη .

Στη Νέα Ζωή τα θέματα ήταν αντίστοιχα: ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατασκευή της λεωφόρου Δημοκρατίας και την ανακατασκευή δρόμων, την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων κ.λπ.

«Ό,τι έργο κατασκευάζουμε θέλουμε να είναι ποιοτικό και ολοκληρωμένο, ώστε να μη χρειαστεί να το ξαναπληρώσουν οι πολίτες τα επόμενα πολλά χρόνια» είπε ο κ. Μπέγκας και υπογράμμισε ότι πολλά από τα έργα που κατασκευάζονται στη Νέα Ζωή υλοποιούνται με πόρους του Δήμου που προέρχονται από εισφορά των κατοίκων στις περιοχές επεκτάσεων των σχεδίων πόλης.

«Είμαστε η πρώτη δημοτική αρχή που επέστρεψε στους πολίτες την εισφορά τους. Για πρώτη φορά τα χρήματα που δίνουν οι πολίτες επιστρέφουν με έργα στους ίδιους», συμπλήρωσε.

Ανήγγειλε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις και ανακατασκευές στην οδό Δαβάκη, καθώς επίσης και ότι πρόκειται να ξεκινήσει στη Νέα Ζωή  η κατασκευή ενός εκτεταμένου αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων, συνολικού μήκους 1 χλμ.

Ένα από τα αιτήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της Νέας Ζωής είναι η κατασκευή νέας παιδικής χαράς στην περιοχή, κάτι που όπως τους διαβεβαίωσε ο κ. Μπέγκας, έχει ενταχθεί σε ένα νέο έργο κατασκευής άλλων 26 νέων  παιδικών χαρών.

Το πρόγραμμα επισκέψεων:    

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Καλούτσιανη-Ζευγάρια

Σάββατο 6 Απριλίου:

ΚΟΣΜΗΡΑ             ώρα 11.00

ΠΕΔΙΝΗ                  ώρα 12.00

ΜΠΑΦΡΑ               ώρα 19.30

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΙΑ        ώρα  20.30

Κυριακή 7 Απριλίου:

ΚΡΥΑ                   10.30

ΚΡΑΝΟΥΛΑ         11.30

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ       12.30

ΑΜΦΙΘΕΑ             19.30

 ΠΕΡΑΜΑ                20.30



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back