Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ρομποτική» διάκριση για το Αρσάκειο

Εικόνα του άρθρου «Ρομποτική» διάκριση για το Αρσάκειο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2019, 19:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Αρσάκειο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων μπήκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις είκοσι καλύτερες ομάδες και πρώτη στην Περιφέρεια Ηπείρου, στην ανοικτή κατηγορία δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η Τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» του διαγωνισμού ρομποτικής

Απέσπασε επίσης  ειδικό βραβείο καλύτερης μακέτας στην τελική φάση αξιολόγησης. Την ομάδα Arsakeio Airlines αποτελούν οι Κατερίνα Βαντώλα, Αθηνά Μαγκούτη, Εύα Παπουτσή, Νικόλας Σιατούφης και ο προπονητής τους, δάσκαλος του σχολείου, Βησσαρίων Γκαρτζονίκας Να σημειωθεί ότι το σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στους προκριματικούς ήταν 1.177 και στους τελικούς στην Αθήνα, 80.

Επίσης, η ομάδα του ομίλου «5th Graders Football Club» συμμετείχε επίσης στους τελικούς του Πανελληνίου Διαγωνισμού στην Αθήνα, στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2Χ2» και διαγωνίστηκε μεταξύ 104 ομάδων. Την ομάδα αποτελούσαν οι Θεοφάνης Βλάχος, Ανδρέας Μανής και Ιάσωνας Πρίντζης. Το Αρσάκειο ευχαριστεί τους γονείς, τη δασκάλα Λητώ Αθανασίου και τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου Νίκο Λαδιά.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3