Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πυρά και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα του άρθρου Πυρά και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/01/2017, 18:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά τις παρατάξεις «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα και «Γιάννενα Τώρα» του Άρη Μπαρτζώκα, και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση έρχεται να ασκήσει σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τον τρόπο που (δεν) αντιμετώπισε την κακοκαιρία.

Η παράταξη καταλογίζει στη δημοτική αρχή ότι δεν είχε το κατάλληλο σχέδιο και ότι τα στοιχεία που τη χαρακτήρισαν στην όλη ιστορία είναι αυτά της κακής οργάνωσης, της εσωτερικής ασυνεννοησίας και της αδυναμίας οργάνωσης των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Δήμος έπρεπε να βασίσει το όποιο σχέδιό του στο αλάτι. «Η έλλειψη του αλατιού είχε σαν αποτέλεσμα τα μηχανήματα να μην αποδίδουν και οι εργαζόμενοι να εξαντλούνται χωρίς να βλέπουν το αποτέλεσμα των πολύωρων κόπων τους» τονίζει.

«Η δημοτική αρχή κρίνεται από την ικανότητά τους να οργανώνει τόσο τις υπηρεσίες όσο και την κοινωνία σε ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν αποτύχατε» καταλήγει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back