ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Πώς να κάνετε το κινητό σας να «ζήσει» περισσότερο

Εικόνα του άρθρου Πώς να κάνετε το κινητό σας να «ζήσει» περισσότερο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2023, 17:07
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Τα κινητά στην σημερινή εποχή, αντικαθίστανται από νέα και καλύτερα κινητά συνέχεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι εύκολο να αλλάζετε κινητό τακτικά, οπότε είναι καλό να διατηρείτε σε καλή κατάσταση το κινητό σας, όσο πιο πολύ μπορείτε. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποιους τρόπους, για να βοηθήσετε το κινητό σας να «ζήσει» όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Μην το αφήνετε να φορτίζει πολλές ώρες

Ένα πράγμα που κάνει πολύ κακό στο κινητό σας, είναι το να το έχετε πολλή ώρα στην φόρτιση. Αν το κάνετε αυτό, η μπαταρία του κινητού σας θα χαλάσει αρκετά γρήγορα και θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή μπαταρίας.

Για να διατηρήσετε την μπαταρία του κινητού σας, σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτή.

Πάρτε τα απαραίτητα προστατευτικά

Είναι πολύ συνηθισμένο, πολλοί άνθρωποι να αλλάζουν κινητό, διότι το παλιό τους έπεσε και χάλασε.

Κάποιες ζημιές στο κινητό σας, μπορούν να επισκευαστούν εύκολα με μία επισκευή κινητού, π.χ. επισκευή iPhone, αλλά αν το κινητό σας σπάσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και καταστραφεί το τζάμι του, η κάμερά του και όλα τα σχετικά, μάλλον θα χρειαστεί να το αποχαιρετήσετε.

Για να μην συμβεί αυτό, είναι πολύ πρακτικό να έχετε στο κινητό σας πάντοτε ένα προστατευτικό τζαμάκι και μία ειδική προστατευτική θήκη.

Μην το φορτώνετε με βαριά αρχεία και εφαρμογές

Τα βαριά αρχεία και οι βαριές εφαρμογές, κάνουν πολύ περισσότερο κακό στο κινητό σας, από ό,τι ίσως να πιστεύετε.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές, έχουν και αυτές τα όριά τους, και αν έχετε σε αυτές πολλά βαριά αρχεία και πολλές βαριές εφαρμογές, θα δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, όταν το κινητό σας επιβαρύνεται, να μειώνεται και ο καιρός που θα παραμείνει σε καλή κατάσταση. Για να το αποφύγετε αυτό, ιδανικό είναι να μην έχετε βαριές εφαρμογές και βαριά αρχεία στο κινητό σας, όταν δεν τα χρειάζεστε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back