Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 22-04-2019, 15:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ως μια ευκαιρία τουριστικής προβολής του Πωγωνίου, βλέπει ο Δήμος τα βίντεο κλιπ. Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Γάκη που γύρισε το βίντεο κλιπ για «Το παλιό μου παλτό» (διασκευή σε αγγλικούς στίχους)  στο Μαυρονόρος, στο γεφύρι του Γκρέτσι, στους Αγιούς και στη λίμνη, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Συκοβέλη. Στα γυρίσματα συμμετείχε και ο Λάκης Παπαδόπουλους που είχε γράψει το τραγούδι.

«Το Πωγώνι διαθέτει μοναδικό φυσικό κάλλος και στοχεύουμε στην ανάδειξή του, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες και είμαστε βέβαιοι ότι η υπέροχη περιοχή του Πωγωνίου θα ‘σκλαβώσει’ λάτρεις της φύσης σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, σε συνέντευξη Τύπου. Από την πλευρά του ο κ. Γάκης  έκανε λόγο μια μία ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσέγγιση ενός κλασικού τραγουδιού και αναφέρθηκε στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του Πωγωνίου. «Μέσα σε δύο μέρες το video clip έχει περίπου 7.000 προβολές και το φυσικό κάλλος της περιοχής έχει ήδη μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό κι όχι μόνο. Η μουσική μπορεί να αποτελέσει πόλο τουριστικής έλξης και συγχαίρω το Δήμο Πωγωνίου για τη σύγχρονη αντίληψη στο θέμα της τουριστικής προβολής» τόνισε.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 2ου βίντεο κλιπ με τον γιαννιώτη δημιουργό Δημήτρη Υφαντή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που παραπέμπει στο Πωγώνι και μέσα από τα γυρίσματα θα αναδειχθούν και άλλες όμορφες πλευρές της περιοχής και των ανθρώπων της, όπως ειπώθηκε. «Ήταν επιλογή μας θα γυρίσουμε σε video clip δύο εντελώς διαφορετικά τραγούδια ώστε να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ μουσικό κοινό» κατέληξε  ο κ. Καψάλης που ευχαρίστησε και τον κ. Υφαντή για την συνεργασία.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus espa