Το Πωγώνι και το Ζαγόρι αποχαιρετούν τον Μωυσή Ελισάφ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2023, 21:16

Με ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

«Ο Μωυσής Ελισάφ αποτελούσε εξέχων μέλος του ιατρικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης και στο κοινό καλό. Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον αυτοδιοικητικό ‘στίβο’ ξεχώριζε για τη σεμνότητα αλλά και τη δυναμικότητά του που σε συνδυασμό με την ανεξάντλητη διάθεση του για προσφορά άφησαν το στίγμα του στο Δήμο Ιωαννιτών» αναφέρεται στο ψήφισμα.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαγορίου, ο δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος εκφράζει τα συλλυπητήρια όλων των Ζαγορισίων στη σύζυγο (με καταγωγή από το Ζαγόρι) του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

«Ο Μ. Ελισάφ, ως δήμαρχος, άφησε τη δική του, προσωπική σφραγίδα, στην πόλη που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και ευθύνη. Η απώλεια του αφήνει την Αυτοδιοίκηση  και την Ιατρική επιστήμη φτωχότερη, η μνήμη του όμως θα μείνει ζωντανή σε όλους και ιδιαίτερα στους συμπολίτες του, που ενέπνευσε με το έργο και την ανιδιοτέλειά του» αναφέρει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back