Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ψηφίζεται ο οργανισμός της ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Ψηφίζεται ο οργανισμός της ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/07/2016, 11:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οριστική θεωρεί την αποχώρηση του Κώστα Γιωτάκη από τη ΔΕΥΑΙ η δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας τόνισε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ότι «η διαδικασία είναι διοικητική πλέον», αναφερόμενος στις κινήσεις που έχει κάνει ο πρώην διευθυντής προκειμένου να διαφυλάξει τα εργασιακά του δικαιώματα.

Από το συμβούλιο δεν έλειψαν και οι αναμετρήσεις μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν συμμετέχει δημιουργικά στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης της ΔΕΥΑΙ, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ο εκπρόσωπός της, Στέφανος Μάντζιος, αποχώρησε. «Προσπαθούμε με τη ΔΕΥΑΙ σε πολλά επίπεδα. Έχουμε ολοκληρώσει την πρόταση για τον οργανισμό. Ακούσαμε τις προτάσεις όλων. Θέλουμε να προχωρήσουμε χέρι-χέρι με όλους στην αναδιοργάνωση. Ο κ. Μάντζιος όμως, αντί να παραμείνει, επέλεξε να αποχωρήσει, δυστυχώς» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης όμως, αντέτεινε μια άλλη εκδοχή: «Αυτό που ζητήσαμε ήταν μια μικρά αναβολή για να έχουμε κάποια επιπλέον, αναγκαία έγγραφα. Αποχωρήσαμε μόνο και μόνο γιατί δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να διαβάσουμε τον οργανισμό. Ένας οργανισμός θα πρέπει να συνοδεύεται από συγκεκριμένα έγγραφα, δεν γίνεται αλλιώς» είπε από μικροφώνου

Σύμφωνα με τον κ. Μπέγκα, την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου θα ψηφιστεί ο νέος οργανισμός και θα συζητηθεί στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back