ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ψηφιακότερο» Ζαγόρι, προσεχώς

Εικόνα του άρθρου «Ψηφιακότερο» Ζαγόρι, προσεχώς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2019, 17:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το έργο «Εφαρμογές βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών και της λειτουργίας του Δήμου Ζαγορίου» προϋπολογισμού 164.984,48 ευρώ, που υπέβαλλε η προηγούμενη δημοτική αρχή Ζαγορίου με δήμαρχο το σημερινό επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλη Σπύρου, εγκρίθηκε.

«Με την υλοποίηση του έργου, εκτός των άλλων για την οργάνωση των υπηρεσιών και τον ‘ψηφιακό’ Δήμο, θα ολοκληρωθεί πλήρως και το ασύρματο δίκτυο για παροχή δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Ζαγορίου, αφού θα συμπληρώσει την μεγάλη παρέμβαση που υλοποιήθηκε κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σπύρου.

Όπως επισημαίνει, από την περασμένη άνοιξη έχει εγκατασταθεί εξοπλισμός για τη δωρεάν παροχή ασύρματου ίντερνετ στα χωριά του. Τα σημεία εκπομπής τροφοδοτούνται από την ενσύρματη ζεύξη του έργου οπτικών ινών RURAL-ΟΤΕ που ολοκληρώθηκε ήδη στο Δήμο Ζαγορίου.

«Αυτό είναι μόνον ένα από τα πολλά έργα που προώθησε προς χρηματοδότηση η παράταξή μας ‘Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου’ ως δημοτική αρχή  και η σταδιακή υλοποίησή τους θα βελτιώσει τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Ζαγόρι», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back