«Πρωτογενής τομέας και συνεταιρισμοί- πυλώνες ανάπτυξης»

Εικόνα του άρθρου «Πρωτογενής τομέας και συνεταιρισμοί- πυλώνες ανάπτυξης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2019, 16:38

Με τη διοίκηση, τους συνεταιριστές και τους εργαζόμενους-ες της «Πίνδου» συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Μανταλόβας, κατά την επίσκεψή του εκεί. 

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η πτηνοτροφική βιομηχανία «αποτελεί το πιο λαμπρό και επιτυχημένο παράδειγμα συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας» και «διασφαλίζει εκατοντάδες θέσεις εργασίας οι οποίες αποτελούν το πιο ισχυρό δίκτυ προστασίας για την κοινωνία μας».

Αναφερόμενος στο αγροτικό πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ είπε ότι «αποτυπώνεται με σαφήνεια η ενίσχυση του αγροδιατροφικού κλάδου» και «θωρακίζεται ο αγροτικός τομέας θεσπίζοντας φορολόγηση 13% στους αγρότες».

«Τα Γιάννενα και η Ήπειρος μπορούν να αποτελέσουν τον ‘πιλότο’ για την επιτυχημένη εφαρμογή της συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας με την ‘Πίνδο’ να δείχνει το μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί σε ολόκληρη τη χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «είμαστε τυχεροί που μεγάλες παραγωγικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και αποτελούν πυλώνες οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, ποιοτικές θέσεις εργασίας».

Κατέληξε λέγοντας ότι για να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση «χρειάζονται πολιτικές φιλικές προς το ‘επιχειρείν’ και τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την οικονομία της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές της».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back