Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρώτες υπογραφές για το επιχειρηματικό πάρκο

Εικόνα του άρθρου Πρώτες υπογραφές για το επιχειρηματικό πάρκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2017, 23:49
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την προγραμματική σύμβαση για την προετοιμασία του φακέλου σκοπιμότητας και βιωσιμότητας για τη δημιουργία πάρκου επιχειρηματικότητας στον δήμο Αρταίων, κοντά στην Ιόνια οδό, στον Αμμότοπο, υπέγραψαν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο δήμος Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας.

Οι φορείς ευελπιστούν ότι θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για τη σύνταξη του φακέλου, προκειμένου στη συνέχεια να υποβληθεί το έργο για χρηματοδότηση στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

«Η κατασκευή του επιχειρηματικού πάρκου αποτελεί μια σύγχρονη επιλογή παραγωγικής ανασυγκρότησης, που από τη μια πλευρά θα φέρει πιο κοντά την επιχειρηματική κοινότητα, δημιουργώντας έτσι και μια ασπίδα προστασίας και αλληλεγγύης και από την άλλη θα δώσει στον πολίτη καταναλωτή τη δυνατότητα γρήγορης, εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης» ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου. Το Επιμελητήριο εκτιμά ότι το πάρκο αυτό θα προσελκύσει νέους επενδυτές σε τομείς όπως είναι ο αγροτο-κτηνοτροφικός τομέας και η μεταποίηση, η καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back