Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το πρόστιμο του… θαλάσσιου σκι στο δημοτικό συμβούλιο

Εικόνα του άρθρου Το πρόστιμο του… θαλάσσιου σκι στο δημοτικό συμβούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2020, 02:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έξι-επτά χρόνια πέρασαν από τότε που κατασκευάστηκε ο στίβος θαλάσσιου σκι στη λίμνη Παμβώτιδα επί δημαρχίας Φίλιππα Φίλιου με… συνοπτικές διαδικασίες και εν μέσω πολλών αντιδράσεων από περιβαλλοντικές οργανώσεις κι άλλους φορείς.

Ο στίβος, όπως και οι υποδομές του οι οποίες έχουν ενισχυθεί μέσα στα χρόνια, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος από πρόστιμα. Αυτή τη φορά, στον Δήμο Ιωαννιτών κατέφτασε πριν λίγο καιρό πρόστιμο 18.700 ευρώ από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τον επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρο Νάτση να κάνει λόγο για ένα πρόστιμο «με συμβολική σημασία». Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Νάτσης ρώτησε τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ τι μέλλει γενέσθαι με το πρόστιμο και με τον στίβο θαλάσσιου σκι γενικότερα.

Ο κ. Ελισάφ ήταν ξεκάθαρος. Ο Δήμος Ιωαννιτών δεν αποδέχεται αυτό το πρόστιμο και θα ασκήσει προφανώς τα προβλεπόμενα από το νόμο. «Ο Δήμος έχει αθωωθεί επανειλημμένα για την υπόθεση αυτή. Πιστεύουμε ότι είχαν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες» τόνισε ο δήμαρχος ο οποίος την επίμαχη περίοδο 2013-2014 συμμετείχε στη δημοτική αρχή του κ. Φίλιου. Η απάντηση του κ. Νάτση ήταν πάντως ότι το θέμα δεν είναι «νομικό»…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back