ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προσλήψεις και νέες ανάγκες

Εικόνα του άρθρου Προσλήψεις και νέες ανάγκες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2019, 17:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το νοσοκομείο Χατζηκώστα επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη. Συναντήθηκε εκεί με το διοικητή Βαγγέλη Καρβούνη, μέλη της διοίκησης, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων.

Η κα Τζούφη τονίζει στη σχετική ανακοίνωση ότι «πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης μόνιμου και επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, καθώς και να παραταθούν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων που προέρχονται από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ».

Αναφερόμενη στις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, πρόσθεσε ότι «είναι απαραίτητη η πρόβλεψη θέσεων για το Χατζηκώστα». Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για την ανάπτυξη του τμήματος Τεχνητού Νεφρού, καθώς και για την έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Τόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η διοίκηση του νοσοκομείου επεσήμαναν ότι χάρη στο καλά συντονισμένα σχεδιασμό της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην ευρύτερη τοπική κοινωνία ένα έργο που καρκινοβατούσε για περισσότερα από 15 χρόνια» κλείνει η κα Τζούφη στην ανακοίνωσή της.







ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back