ΗΠΕΙΡΟΣ

Προσφορές μέχρι 10 Οκτωβρίου για το open mall στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου Προσφορές μέχρι 10 Οκτωβρίου για το open mall στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2022, 19:02
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ως τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές οι προσφορές για το Open Mall στην Άρτα. Όπως αναφέρει ο Δήμος Αρταίων στη σχετική ανακοίνωση, «η ανάπλαση όλου του εμπορικού κέντρου της πόλης μας είναι από τα ελάχιστα που θα διαθέτει η Ήπειρος».

Ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε ότι «είμαστε ένα βήμα πριν από την έναρξη των εργασιών. Είναι ένα ακόμη κομμάτι από το παζλ ανάπτυξης της Άρτας που βάζουμε στην θέση του».

Ο Δήμος Αρταίων αναφέρει στην ανακοίνωση ότι το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 1,5 εκ. € και ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας συνεισφέρει 400.000€. Ο Δήμος διαθέτει 450.000 €.

Η περιοχή παρέμβασης έχει συνολική έκταση περίπου 23.834 τ.μ. με κεντρικό της άξονα την οδό Σκουφά (Μονοπλιό μέχρι Αγ. Γεώργιο). Επιπλέον, παρεμβάσεις θα γίνουν και στις οδούς Κωστή Παλαμά και Τορέλα.

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα - Προκηρύξεις.

Υπενθυμίζεται πως το επόμενο διάστημα μπαίνει σε τροχιά δημοπράτησης και το μεγάλο έργο των 9.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, που αφορά όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης της Άρτας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back