Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα σκέπαστρα στους «Ζωσιμάδες»

Εικόνα του άρθρου Νέα σκέπαστρα στους «Ζωσιμάδες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2018, 11:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των πάνελ στους «Ζωσιμάδες», στη σκεπαστή κερκίδα. Το νέο υλικό επιτρέπει στο φως να περνάει και έτσι, δεν θα παγώνει εκείνη η πλευρά του χλοοτάπητα. Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα προβληματικά κομμάτια της κερκίδας που, εξαιτίας κακοτεχνιών όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, χρειάζονταν συνέχεια παρεμβάσεις. «Οι καρποί της από 3/8/2017 συνάντησης της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ με τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη είναι πλέον ορατοί» επισημαίνει η διοίκηση. «Η συνεργασία ΠΕΑΚΙ και Περιφέρειας Ηπείρου φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα και συμπληρώνει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για την τοπική και όχι μόνο, αθλητική κοινότητα» συμπληρώνει.

Τις επόμενες μέρες ξεκινάει ένα ακόμη έργο της προγραμματικής σύμβασης ΠΕΑΚΙ-Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του parking του κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα. Επίσης, η Περιφέρεια έχει αναλάβει τις παρεμβάσεις στο χώρο των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων (λεμβαρχεία, πύργος κωπηλασίας), ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ το 2019.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί τον περιφερειάρχη και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, «που με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης στέκεται αρωγός στο δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για όλη την τοπική κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back