Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 24-04-2018, 18:58
ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκε η προκήρυξη του φετινού διαγωνισμού για την επιλογή σπουδαστών-σπουδαστριών για τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ).

Οι υποψήφιοι-υποψήφιες θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά έως τις 10 Μαΐου, ενώ οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά έως τις 5 Ιουνίου (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας).

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά έως τις 13 Ιουλίου και οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά έως τις 27 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει:

1. Να μάθουν εάν τα δικαιολογητικά τους έγιναν δεκτά ή όχι και να τα συμπληρώσουν, εάν απαιτείται. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από τα εξεταστικά κέντρα, όπως προβλέπουν οι οργανισμοί λειτουργίας τους.

2. Να ενημερωθούν για τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα γίνονται δεκτά από τα εξεταστικά κέντρα στην περίπτωση αποστολής τους μέχρι και τις καταληκτικές ημερομηνίες που αναγράφονται στο παράρτημα, εφόσον φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής.

Φέτος, στις Σχολές θα εισαχθούν:

  • Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων - 170 άτομα
  • Σχολή Ναυτικών Δοκίμων - 34 άτομα
  • Σχολή Ικάρων - 64 άτομα
  • Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - 69 άτομα
  • Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής - 26 άτομα
  • Σχολή μονίμων Υπαξιωματικών -201 άτομα
  • Σχολή μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικών - 75 άτομα
  • Σχολή μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας - 180 άτομα

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι πλέον δυνατή η εισαγωγή υποψηφίων ως επιλαχόντων για πλήρωση τυχόν κενών θέσεων, οι οποίες δημιουργούνται λόγω μη παρουσίασης, παραίτησης, απομάκρυνσης ή αποχώρησης των υποψηφίων που έχουν κριθεί εισακτέοι σε αυτές τις Σχολές.

Την προκήρυξη μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση   http://www.geetha.mil.gr/el/briefing-el/other-info-el/6567-prokhryxh-diagwnismoy-epiloghs-spoydastwn-triwn-asei-assy-2018.html

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa