Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προβάδισμα ο ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Προβάδισμα ο ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2020, 21:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζοντας πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να «κρυφτεί», παρά τη διαφορά κατηγορίας με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο Κύπελλο, νικώντας με 1-0.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με δύο κόρνερ στο πρώτο τέταρτο, χωρίς όμως άλλες ενδιαφέρουσες φάσεις. Ο Αποστολάκης του ΠΑΟ τραυματίστηκε στο 24’ και στο 28’ ο ΠΑΣ προηγήθηκε. Ο Κάστρο σούταρε, η μπάλα κόντραρε, πέρασε πάνω από τον Πούγγουρα και ο Παμλίδης μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και τον Διούδη και τον «κρέμασε» για να κάνει το 1-0.

Λίγο αργότερα ο Γιαννίκογλου έδωσε λύση στη σέντρα του Μπεκ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το ίδιο στην κεφαλιά του Χατζηθεοδωρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαχίντ σούταρε ψηλά άουτ, μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ και στο 57’ το σουτ του Καμπετσή πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 59’ με κεφαλιά του Παμλίδη που έφυγε λίγο άουτ και στο 60’ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Παντελάκη. Ο διαιτητής ωστόσο έδωσε φάουλ του Δώνη πάνω στον παίκτη του ΠΑΣ, απόφαση που σηκώνει συζήτηση.

Ο Παμλίδης βγήκε στην αντεπίθεση στο 64’, αλλά δεν έδωσε γρήγορα τη μπάλα σε μια από τις τρεις επιλογές που είχε και κόπηκε.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν. Στο 73’ ο Γιαννίκογλου αντέδρασε σωστά στο σουτ του Καμπετσή και στο 94’ ο Παμλίδης βγήκε μόνος του αλλά έκανε κακό κοντρόλ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back